Zakelijke website laten maken?

Wilt u een professionele website laten maken voor uw bedrijf, of bent u juist op zoek naar een website voor een nieuw op te richten onderneming, als starter? In alle gevallen is Growth Gear bij uitstek de partij die u ontzorgt. Tegenwoordig zijn ondernemers voor 90% afhankelijk van een website, waarbij met name het verkrijgen van een goede positie om gemakkelijk gevonden te worden van vitaal belang is voor uw onderneming. De online wereld is bijzonder dynamisch en technieken van een paar jaar geleden zijn inmiddels achterhaald. Het laten ontwikkelen van een effectieve website is een van de makkelijkste manier om als ondernemer betere bedrijfsresultaten te verkrijgen.

Bent u benieuwd hoe u ervoor staat?

Vraag een gratis website scan aan!

6 Kenmerken van een succesvolle zakelijke website:

Allereerst is het belangrijk om een visueel aantrekkelijke, betrouwbare en gebruiksvriendelijke ervaring te realiseren. Het begint al met de kleurstelling, er zijn slechts enkele kleuren buttons bijvoorbeeld met hoge conversies.
Daarnaast kan men tegenwoordig geen resultaten verwachten wanneer een website niet responsive is, dit houdt in dat de website zich niet aanpast naar de verschillende resoluties waarmee de website bekeken wordt.
Regelmatig is op een zakelijke website een online kassa te vinden. Met een SSL-certificaat verkrijgt u direct een waarmerk van veiligheid. Dit levert tevens een positieve bijdrage aan uw SEO positie. U stijgt immers ten koste van websites welke geen SSL-certificaat bezitten.
Snelheid is ook uitermate van belang. Bezoekers haken gemiddeld na 2 seconden wachten al af, en via een smartphone vaak nog sneller! Wij hebben ons gespecialiseerd in snelheid, hiervoor hanteren wij de meeste recente technieken. Webhosting is daarbij ook belangrijk, omdat dit ook hét verschil kan maken inzake snelheid. Voor snelle, kwalitatieve en betrouwbare webhosting kunt u bij ons zeer zeker ook terecht.
Om goed gevonden te worden is het belangrijk dat de opbouw van zowel uw website, als de inhoud op de juiste manier gerealiseerd wordt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw zoekresultaten in Google te optimaliseren, zodat bezoekers van de lijst met teksten door uw tekst verleidt worden.
Uitgebreide contactmogelijkheden zijn voor een zakelijke website ook ontzettend belangrijk. Vaak kunt u met persoonlijk contact uw klanten beter adviseren en wellicht hiermee meer omzet genereren