Webshop laten maken?

Maximale resultaten behalen?

Tegenwoordig worden steeds meer bestellingen online geplaatst en de verwachting is dat dit alleen maar blijft groeien. Zodoende is een online etalage, waar potentiële klanten uw producten kunnen bekijken en bestellen, essentieel. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van webshops, op basis van de meest recente technieken om maximale resultaten te behalen. Daarnaast beschikken wij over een breed en gevarieerd netwerk, waarmee wij bijvoorbeeld uw producten via vergelijkingswebsites aan kunnen bieden. Hiermee genereert uw webshop extra omzet, waarbij u enkel per succesvolle transactie de vergelijkingswebsites vergoedt.

Slimme oplossingen

Wij denken graag met u mee, om samen tot nieuwe, effectieve en verfrissende oplossingen te komen. Zo ondersteunen wij u ook graag met het aantrekken van de juiste bezoekers. Wij zijn gespecialiseerd in het bereiken van de juiste doelgroep tegen de laagste kosten. Het is zinloos voor een webshop van een slagerij om advertenties te tonen aan vegetariërs.

Meer weten over hoe wij samen met u de juiste doelgroep bereiken met een weergaloze webshop? Neem hiervoor contact met ons op.

Een betere klantervaring

Resultaten van een webshop worden bepaald door de klantervaring. Uiteraard begint het met de vindbaarheid, maar daar eindigt het niet. Goede foto’s, heldere omschrijvingen en bijvoorbeeld productvideo’s verleiden uw klant om te bestellen. Tevens zijn de bereikbaarheid, service en snelheid van essentieel belang. Wij ondersteunen u hierbij door de snelheid, vindbaarheid en lay-out volledig te optimaliseren. Tevens implementeren wij met grote regelmaat functies als live-chat om vragen van potentiële klanten tijdig en kundig te beantwoorden. 

Altijd Responsive, passend op elk scherm
Razendsnelle techniek, 100.000+ producten mogelijk
Volledig SEO geoptimaliseerd
Complete dienstverlening, inclusief importeren producten
Snelle levering
Affiliate campagnes ook mogelijk
Uitstekende service

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen?